Dimarts, 25 de Gener de 2022
Masdenverge Masdenverge
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
AJUNTAMENT
Benvinguda de l'Alcalde
Les Persones
Serveis Generals
CONVOCATÒRIES I ACORDS DE PLE
PMP - MOROSIDAD
ANUNCI BORSA DE TREBALL
 
Registre de planejament urbanístic
 
ASSOCIACIONS
 
DEIXALLERIA A MASDENVERGE
 

 
  
AJUNTAMENT

  Benvinguda de l'Alcalde
Masdenverge és un poble que està situat al cor del Montsià, entre els parcs naturals del delta de l'Ebre i els majestuosos ports de Beseit, la qual cosa us permetrà estar en contacte directe amb la natura, tant amb la mar com amb la muntanya. Al nostre poble tenim molts indrets que, de ben segur, us encantaran quan els visiteu, a més del tracte que rebreu per part dels masdenvergencs i les masdenvergencs. Som gent oberta, receptiva i afable.

Si veniu a visitar-nos, podeu allotjar-vos en alguna de les cases de pagès que hi ha al municipi i viure durant uns dies el veritable ambient que encara es manté viu als pobles menuts com el nostre. Hi trobareu la tranquil·litat i la serenor necessària per a desconnectar i alhora tindreu al vostre abast uns bons serveis, amb unes completes instal·lacions esportives i de lleure.

Depèn de l’època de l’any en què ens visiteu, podreu conèixer i participar de les nostres tradicions, de les quals ens sentim molt orgullosos perquè, de fet, són el nostre senyal d’identitat.

Espero que vingueu a visitar-nos ben prompte i us desitjo molta salut.

 

René Gonel Arasa

Alcalde de Masdenverge

 
TRÀMITS
Oficina virtual
Suport oficina virtual
 
EL POBLE
Història
Comerços i Empreses
 
TURISME
Situació
Com Arribar-hi
Rutes turístiques
RESTAURACIÓ I ALLOTJAMENT
 
Avís legal i política de privacitat